twilight - elliott smith

You don't deserve to be lonely
But those drugs you got won't make you feel better
Pretty soon you'll find it's the only
Little part of your life you're keeping together

Den här dagen har jag ingenting emot att glömma inom en snar framtid.

För det första, ingen, ingen normal människa kan tycka om måndagsmorgnar. Jag har dessutom för tillfället bad som första händelse, och det dessutom klockan åtta. På någon märklig vänster lyckades jag dessutom göra något med höftleden, så jag har ont där sedan dess. Jag vågar dock tillåta mig att vara lite stolt över att jag simmade våra 600 meter med ont i höften ändå, det trodde jag knappt om mig själv.

Väl i skolan nerom en runda till cafeterian med Jimmy och Henke, och sedan satte jag mig för att läsa på lite sista-minuten-matte. Och efter en svenskalektion som bland annat tillbringades med att se tvåornas tolkning av Oidipus (med Gashi som Oidipus!) så var det prov på studiepasset för "snabbmatten", de som läser Matematik A på en termin.

Jag kan nu konstatera att jag aldrig vill se en mattebok igen.

Provet gick käpprätt åt helvete. Allvarligt, det är inte "det säger han bara för att framstå som Albert bloody Einstein senare", det gick verkligen åt helvete. Om det var totalt hjärnsläpp eller att jag helt enkelt inte kunde det varken kan eller vill jag avgöra. Jag har siktet inriktat på imorgon istället, men det här var väl i och för sig inte det mest uppmuntrande inför det...

Det var dock lite uppmuntrande att höra att inte endast jag tyckte det var svårt. Eller... okej, det där kanske lät lite sadistiskt. Men likväl.

Cheers

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates