breakaway - kelly clarkson

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I pray, I could break away

Den antagligen längsta blogginledningen hittills. Det är lite läskigt ibland, hur det känns som att låtar talar direkt till en. Eller om en, för den delen.

Jag tror inte jag mådde riktigt bra här egentligen. Inte beroende på någon person, och kanske inte på grund av staden i sig, utan antagligen på grund av mig själv. Jag har växt ur den här stan, mina tankar har blivit för stora för mig själv. Jag behöver ett miljöombyte, antagligen permanent. Jag behöver göra något som jag kan vara lite stolt över, och känna lite prestige. Jag behöver känna att jag gör en skillnad när det gäller min egen framtid.

Men jag saknar klassen, faktiskt. Det gör jag. TTSUSDV, typ.

Gårdagen var en enda lång avskedsturné mer eller mindre, och tillbringades huvudsakligen med att städa ut skåpet, lämna tillbaka böcker till respektive lärare samt försöka ta avsked av så många som möjligt.

Tyvärr, alla sadister. Inga tårar här inte. Rätt så standardavsked, "det var trevligt att lära känna dig" typ. Och de jag lär träffa igen var väl medvetna om det själva.

Och dagen idag, Dagen K som i Katedral, L som i Lund och IB som i International Baccalaureate. Och vilken dag!
Nå, det verkar som att jag trots allt kommer överleva pendeln, det tog inte så lång tid som jag trodde. Eller, det gjorde det ju, men det kändes likväl kortare.

Skolan i sig var... jag vet inte, intensiv. Otroligt många intryck, en helt ny stad att lära sig hitta i, och så har jag blivit presenterad för så många att jag knappt minns någon. Sprängfylld av intryck efter det att huvudsakligen mina två nya klasskamrater Sofie och Emma beslutade sig för att visa mig runt.

Wiie. Nej, men det var kul faktiskt. Om inte annat så var det intressant att prata engelska nästan hela dagen. Underbart!

Jag kommer knappt ihåg vad för lektioner jag haft idag, men efter en snabbtitt på schemat noterar jag att jag haft matte, svenska, drama (nej, det är inget skämt, jag går numera på drama) och kemi. Drama, ja... Det var nämligen så att jag idag skulle bestämma mig vad för estetisk verksamhet jag ville ha, så jag valde drama framför bild och musik. Jag får dock inte nämna något om vad vi ska spela eller vad vi sysslar med, alla frågor ska istället besvaras med; "Who the fuck is Velco?". Don't ask.

Jag har för övrigt noterat (och även de andra har noterat det) att jag är den enda i klassen som pratar brittisk engelska. Jäsigt.

Imorgon har jag frilagd dag, underbart, underbart. Hur den ska tillbringas återstår att se, men antagligen med matteräkning och en film. På torsdag är det dags att passa pendeln igen.

Var ute en runda med T'res nu ikväll också. Var först inom på Konsum och sedan satt vi på vår emo-bridge. Andra kvällen i rad nu, wiie!

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates