believe I've found - the soundtrack of our lives

There goes my childhood
There goes all I thought was true
With the friends I knew and the ones I left behind

I morse, närmare bestämt vid tjugo i sju, så bar det av till Lund för mig och mina kära föräldrar. Jag kan glädja de bloggläsare som varit oroliga för mig att den där gigantiska nervositeten jag förväntade mig aldrig infann sig. Jag sov gott, om än lite då jag var tvungen att stiga upp i ottan, och väl i Lund kände jag mig på något märkligt sätt... hemma, trots att jag inte varit där på sju år.

Samtalet med IB-koordinatorn gick väldigt bra, och mina päron är om möjligt ännu mer entusiastiska än jag är. International Baccalaureate, och jag tror till och med att jag fick det rättstavat där. Jag älskar allting med ordet "internationell" i samma mening. Det ger mit ett visst hopp om en framtid som innefattar resande, att möta nya kulturer och nå en annan förståelse om det här annars alltid så märkliga livet.

Och så efter en stunds samtalande kom ju det som jag fruktat för de senaste dagarna... intagningsprovet, ett i matte och ett i engelska. För att bli av med skiten valde jag att ta matten först.

Det överraskande är att det kändes bra efteråt. Det brukar vara ett dåligt tecken, men vem vet... det kanske gick bra? I vilket fall vågar jag inte hoppas på något förrän jag fått säkert besked från skolan, vilket jag får någon gång mellan torsdag och måndag...

Det finns en viss risk att jag blir rätt odräglig i skolan imorgon, då jag intekommer kunna tänka klart förrän jag fått besked. Saatani!

Det får gå som det går. För tillfället behöver jag dock meditation.

Avslutningsvis; Tack Jing... du har varit mitt stöd sedan början av den här jävla soppan, och du får mig till och med att tro på mig själv. Jag vill inte beskriva hur mycket du betyder för mig genom det, för jag är rädd att det svenska språkets vokabulär inte räcker till.

Vad gör man på en buss i två och en halv timme om dagen? Jag tog ett snack med mina bekanta om det.
Siöland. Sista veckan på ÖP? säger:
Vad fan ska man egentligen göra på en buss i två och en halv timme?
Malm säger:
Sova?
Malm säger:
Plugga?
Malm säger:
Ragga?
Malm säger:
Runka?
Det var nog allt för ikväll. Imorgon?
Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates