stargazer - rainbow

No sound as he falls instead of rising
Time standing still
Then theres blood on the sand
Oh I see his face

Jag hatar faktumet att Pete Doherty är en så bra musiker. Det gör att man tyvärr inte kan avsky det aset ovillkorigt. Och så är han ju engelsman...

Slapp dag idag. Hade endast en lektion, nämligen spanska. Hade där redovisning av vårt projektarbete, tyvärr så var övriga i min grupp (jag lovade dock både Tingbacke och Angelica att inte nämna några namn) inte redo att redovisa, så jag stod själv och yrade om Peru en stund. Festligt.

Smet tidigare från spanskan, idag igen. Allt som har med Ungdomsfullmäktige, Ungdomskraft och liknande att göra tycks ligga på måndagar eller torsdagar. Idag så var det Y-gruppsmöte, så ajg och T'res var där som representanter för Ungdomskraft.

Thomas: Så hur många medlemmar är det ni har nu?
Linus och Terese: Err....
Thomas (till de andra): Ja, de har väl en tjugo-tretti stycken aktiva...
Linus: Tio, Thomas. Tio.

Efter det mötet så gick vi till ÖP-grillen, för att jag skulle få lite lunch. ÖP-grillen är för övrigt det enda för mig kända gatuköket i stan som använder riktig ost till cheeseburgarna. Därefter sprang jag inom skolan och hämtade mina grejer, jag glömde dock tyvärr min mp3 i skåpet.

Sedan begav vi oss till Västervång, för att leta upp Torbjörn så att T'res skulle kunna låna hans nycklar. Han hittades i hemkunskapssalen. Så då var det bara att bege sig tillbaka till stan.

Väl hemma hos T'res gjorde vi väl inte så mycket. Satt och tittade affischer, drack, te och väntade på Jo-hel. När sedan väl Jo-hel kom så stack vi rätt så snart ner till Snuggles för fika.

Min fikaräkning för dagen; Chokladmuffin, Coca-Cola (The most refreshing non-alcoholic drink in the world!) och en kopp kaffe till T'res. Sen så satt vi och snackade skit mest, jag delgav Joel i mina närstående framtidsplaner och liknande bara.

Vi begav oss efter fika och fåtöljgosande till lokalen och lade under högljudda former upp schema för discot imorgon kväll. Jag och Joel jobbar mest, 4.5 respektive 3.5 timme. Jag är gravt imponerad av hans engagemang på senaste tid.

Tim, min vice ordförande i Ungdomsfullmäktige, tittade inom en runda också. Egentligen var det tänkt att hela presidiet skulle möta pressen, men igår kväll lämnade halva presidiet återbud och idag lämnade reportern återbud... så det kom en fotograf och plåtade oss, intervjun i sig fixade jag med journalisten via telefon för en halvtimme sedan ungefär.

Samhällskunskapsprov imorgon. Överlever jag det? Ja, jag borde klara det rätt bra.

Helgen tillbringas med följande;
Fredag kväll - UK-disco på Norran
Lördag - Leka flyttgubbe med far min
Söndag - Plugga matte på heltid.

På tisdag gäller det. Jag har visserligen matteprov på måndag också, men på tisdag gäller det.

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates