bells of freedom - bon jovi

I was lost on my knees on the eve of defeat
As I chocked back the tears, there's a silent scream no one could hear
So far away from everything, you know it's true
Something inside that makes you do what you got to do

Idag hade vi frilagd dag. Det innebär att vi inte har några lektioner, men är menade att sitta och plugga på egen hand.

Det läskiga är inte att lärarna verkligen förväntar sig att vi kommer att plugga.

Det läskiga är att nästan alla faktiskt verkar plugga idag!

Nåja, jag tänkte inte tillbringa en ledig dag med onödigt pluggande, så jag bestämde mig för att ta en fika med T'res på Snuggles. Det var jättetrevligt, verkligen. Mycket att prata om och så. Sen efter Snuggles så fick jag ta och följa med henne och någon SSU:are upp till Per Helsa för att boka filmrummet. SSU ska se film, och nu var de tvungna att lova att det inte skulle vara propaganda. Nåväl.

Efter att ha bokat filmrummet, detta efter att ha kollat så att det överhuvudtaget var kvar (fritidsgården håller på att flytta över verksamheten till det nya stället, som vi "veteraner" fortfarande kallar Palket) så gick jag och T'res och satte oss på lokalen. Det var tänkt att styrelsen, eller rättare sagt styrelsen subtraherat med Simon som vi inte hunnit kontakta, skulle samlas på lokalen för att försöka få ihop mer folk till discot på fredag. Resultat?

Styrelsen träffades, Joel ringde Linda (och ja, hon kunde för övrigt) och sedan tillbringades övriga tiden med livliga Jo-hel-föreläsningar om hur vi ska ta oss igenom muren och vart vi ska resa. Vi står nämligen ungefär sist i kön på 150 personer till Ungdomsstyrelsens Rikskonferens, så det är rökt. Detta har föranlett ett nästan maniskt engagemang från Joels sida, då han vill iväg. Men Karlstad blir det inte.

Efter "styrelsemötet" så kom Richard (fältare) in och frågade efter frivilliga (haha!) att hjälpa honom med handling inför discot. Ingen frivillig till en början, men när T'res sedan sa att hon kunde följa med så hängde jag på också.

På Willy's var det roligt. Mycket lavande med läskbackar, och storshoppande av diverse godis och onyttigheter. Först nu förstår jag termen shopaholic. Nåväl.

Efter att sedan ha betalt spektaklet, pusslat in allting i den lilla Yaris vi hade att tillhandahava, och åkt tillbaka till lokalen för att lasta ur hela köret (av någon anledning så fick jag och Richard kånka på backarna, trots att T'res är mer vältränad än mig (och apropå ingenting även har snyggare vader än mig)) så delgav jag Richard i mina närstående framtidsplaner. Vi kom rätt bra överens, Demokratidagen kan jag antagligen närvara på, Ungdomsfullmäktige ska nog gå att klara av, och jag får utse en vice ordförande som kan hålla i stormötena. Det löser sig säkert.

Imorgon möter för övrigt jag och min vice ordförande i Ungdomsfullmäktige Tim pressen i Uungdomskraft-lokalen. Andra halvan av styrelsen har lämnat återbud p.g.a. utvecklingssamtal och tvärflöjtsträning. Men det ska nog gå ändå.

Efter att sedan ha lämnat lokalen så gick jag och T'res längs gågatan på väg hemåt. Men sedan väl vid Stortorget blev vi stående, som vanligt, och stod och pratade om... allting ungefär? Burken och Freddy cyklade förbi en runda också. Vi kunde bland annat konstatera att Freddy går i en klass med bönder, att Burken saknar Västervång (i vissa avseenden) och att de inte tycks ha förändrats ett dugg.

I vilket fall, efter att de hade åkt så stod jag och T'res (eller Terese som hon ju trots allt heter) och pratade ytterligare en obestämd tidsperiod på något mellan en kvart och en halvtimme. Det är kul att prata med henne, det flyter på så lätt bara. Vi borde göra det oftare.

Jag avskyr min random-funktion på iTunes. Så fort den eminenta låten "Bells of freedom" är färdigspelad så växlar den över till någon skräpig Ricky Martin-låt. Och nej, jag vet verkligen itne varför jag har sådant trams på datorn.

Och nu är det för min del strax att sova.

På tisdag, på tisdag, på tisdag...

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates