crazy - gnarls barkley

I just knew to much
Does that make me crazy?

Jag kom in, till att börja med. Fick resultatet på engelskprovet igår vid lunchtid, och vilken lättnad. Jag klarade det, med väldigt god marginal också. På tisdag väntar Lund, och min tid på Österport kommer vara ett minne blott.

Det har inte hänt gigantiskt mycket i skolan på sistone, som vanligt det vill säga. Det går vidare i samma långsamma lunk som tidigare. Jag tror att det är i rättan tid att jag flyr fältet.

För tillfället minns jag knappt vad jag gjorde i skolan igår... efter att ha fått det här goda beskedet har allt som har med den här skolan att göra börjat mattas av och stuvas undan i någon avlägsen vrå av hjärnan. Var i vilket fall inom hos SYO på morgonen och pratade lite. I övrigt; total dekadens.

Igår kväll så bar det av ut till Henke för att hålla förfest innan Starshine, som jag i och för sig inte skulle på, men likväl. Tog åtta över sex-tåget in till Rydsgård med Julia, Linn och Henny, och sedan började väl förfesten vid... halv åtta, typ?

Vi var väl ungefär 10-15 personer, varav jag, Henke såklart, Jimmy, My, Erika, Nicole, Henny, Julia och Linn från klassen, senare även Tingbacke som tittade förbi en runda. I övrigt var det ett antal av Henkes polare från Rydsgård/Skurupstrakten, en snubbe från Malmö, och ja, lite sådant folk.

Jag vet inte om det finns mycket att säga om tillställningen egentligen, vi satt i verandan och ägnade oss åt samma aktiviteter som man alltid gör, det vill säga huvudsakligen skitsnack och ölspelet. Vi hade trevligt iallafall, och även om jag inte tänker redovisa vad som sades där men kul hade vi.

Vi tog tåget in till Ystad tio i tio, och på stationen i Rydsgård redan så började vi spridas åt lite olika håll. Ceder, Reino, Apa och Kim sa att de skulle hem istället, och vi andra tåg sålunda tåget in till stan. Väl på Ystad Station så splittrades det upp ytterligare. Henke tog hand om Oskar som väl inte mådde tipp-topp, Julia och Henny skulle hem, Linns morsa fick komma och hämta henne, och ja... jag vet inte vart alla blev av faktiskt, men det slutade med att jag och Jimmy gick i egen klunga bort mot Starshine. Och de första vi träffar när vi kommer till Österporttorget? Jo, Ceder och Reino. Som på någon vänster hade kommit in till stan de med. Så då satt vi och snackade skit med dem en stund, gick inom en runda på lokalen och värmde oss, och sedan fick Jimmy slutligen tag på Henke och begav sig in på Starshine.

Så resten av kvällen tillbringade jag med Reino och Ceder på torget, där vi satt och huvudsakligen hånskrattade åt ett stort gäng som skrålade fyllesånger på andra sidan torget. Jimmy uttryckte sig väldigt djupt på ämnet när vi precis kommit in till stan; "Det är rätt synd egentligen att ungdomar bara kan ha kul när de super." Djupt värre.

Och nu har jag en hel tom helg framför mig, som jag starkt överväger att tillbringa med en bunt hyrda filmer. Vad ska jag annars göra? Jing befinner sig på okänd ort, Julle är på SSU-läger och T'res är i Värfmland. Då återstår alltså William.

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates