sympathy for the devil - rolling stones

Please allow me to introduce myself
Im a man of wealth and taste
Ive been around for a long, long year
Stole many a mans soul and faith

Jag är otroligt trött för tillfället, både fysiskt och psykiskt.

Ganska händelselös dag igår, huvudsakligen det vanliga tugget, men även varvat med frågor om huruvida jag ska byta skola eller inte. Samtalsämne som samtalsämne... Det var dock det som huvudsakligen hände, och efter skolan begav jag mig hem till T'res med henne och Joel. Och det vi huvudsakligen gjorde var väl att koka té och diskutera än det ena än det andra.

Det är en jävla ironi att jag inte börjar umgås med någon förrän jag är påväg ifrån staden. Typical.

Och dagen idag började med spanskalektion, och efter det kommenderades hela klassen iväg till skolfotografering. Jippie? Känns smått ironiskt att jag, om allt går som planerat, inte är kvar på skolan nästa vecka. Fotograferingen gick i vilket fall bra, och jag förstår inte hur folk orkar gnälla över att de blir dåliga på kortet: det kommer ju inte ändras i vilket fall?

Efter skolan begav jag mig hemåt för... städning? Nå, jag städade lite, sen satt jag och pratade med Sabina en längre stund. Hon är sjuk, stackarn, men har lovat att krya på sig.

Halv fyra var det Ungdomskraft-möte, och med förhållandevis god uppslutning på åtta man. Mötet blev rätt kort, och man kan väl säga att det gled av banan rätt ordentligt de sista tio minuterna. Gärna för min del dock!

Så sista delen av eftermiddagen tillbringade jag och Joel med två greenhorns, Ebba och Elinor, på lokalen. Vi hade rätt trevligt där i vilket fall, och Joel hånar återigen mitt sätt att handla på krita i lagret av ej sålt godis...

Och kvällen har tillbringats i samma fundersamhet som tidigare; jag kommer inte kunna slappna av helt ordentligt förrän jag fått klart besked från Katedral. Vilket jag får måndag eftermiddag.

Härlig helg väntar det vill säga...

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates