fell in love with an alien - kelly family

She ain't looking out babe
for a homeboy
I fell in love with an alien,
I'm in love with her eyes

Ytterligare en dag i Lund, och ytterligare två och en halv timme på Skånependeln.

Det kan vara nyhetens behag, en hopplös drömmares önskan eller helt enkelt en fanatisk trötthet på min hemstad, men jag känner nästan att jag hittat rätt. Jag kan inte sätta fingret på vad, men för första gången i min utbildning får jag känslan av att jag befinner mig på rätt plats, vid rätt tillfälle. Och det finns en viss risk att jag håller på att bli kär i staden Lund, kanske just för nyhetens behag, men vem vet väl verkligen.

Jag är rädd att det blir ett kort blogginlägg idag. Jag är rätt trött. Jag började i vilket fall dagen med att vara inne i Lund vid nio, för att få lite tid i lugn och ro. Gick en runda på Clemens-torget, plockade med mig ett exemplar av City, och styrde stegen mot Katte. Satt sedan nere i källaren och vätnade på att det skulle börja anlända folk, då jag inte hade någon aning om var vår lektion skulle vara.

Första lektionen var civics, det vill säga samhällskunskap. Detta med min mentor, och jag fick mitt skåp idag, väldigt vänligt. Efter att ha kånkat omkring på en fullpackad ryggsäck (som efter civics även innehöll en gigantisk historiebok på vägen ner till skåpet) som verkat vara i samma viktklass som en mindre Volkswagen är jag rätt mör i ryggen.

Lunchen/håltimmen tillbringades först i matsalen, och senare i biblioteket med Arthur, Velco och Alex. Alex har för övrigt visat sig vara kusin med Jacob och Batte Koc. Det är nästan för läskigt för att vara sant.

Efter lunchen hade vi kemi med vår läskiga kemilärare, naturligtvis. Tanten kommer ge mig mardrömmar, det är jag övertygad om. Och efter kemin var det matteprov, som nog gick rätt hyfsat faktiskt.

Efter skolan var jag först uppom en runda på andra våningen tillsammans med några från klassen, minnet sviker dock vilka, och sedan gick jag en runda med David och Emma... vad hon nu heter i efternamn på väg till Centralen.

Vistelsen hemmavid har tillbringats i genuin slapphet, och inget annat.

Dagens citat; Jakob: "En Historiebok är ingen historiebok förrän man kan slå ihjäl någon med den."

Cheers!

1 kommentar(er).:

Anonymous said...

Hey...
Well random comment:

'Do you like cheese?' :P

haha ok well I can't think of anything particulary deep to say atm..so this will do ^ ^

Take care,
/Emma

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates