dream on - aerosmith

Dream on, dream on
Dream yourself a dream come true
Dream on, dream on
Dream until your dream come true

Ja, jag har ju varit näst intill onödigt kryptisk och otydlig gällande mina förehavanden på sistone, då speciellt när det gäller vad jag agentligen ska göra imorgon, tisdag.

Så, korten på bordet och brallorna vid knäna;
Imorgon tisdag ska jag in till Lund, närmare bestämt till Parkskolan. Väl där ska jag göra ett intagningsprov i engelska och matematik som avgör om jag kan eller inte kan börja på International Baccalaureate (IB) Diploma-programmet där.

Varför? Jag har mina anledningar.

Jag upplever det som att jag inte utvecklas här, jag kvävs på något sätt. Jag kommer aldrig att nå min fulla potential här, tyvärr. Jag känner mig som en outsider, eller förtydligat, jag är en outsider, och det trivs jag väl med egentligen.

Men jag kan inte låta bli att undra; om jag lyckats komma hit där jag är nu utan att anstränga mig alldeles för mycket, hur långt kan jag då nå om jag anstränger mig?

Värt att tillägga är att om jag kommer in på IB, jag vet tyvärr inte när jag får resultatet tillbaka, så börjar jag där så snart som möjligt, det finns ingen anledning att vänta.

Det har varit några trevliga veckor, med härligt nytt folk och ett nytt kapitel i sagan om Linus Siöland, men det här är antagligen min sista vecka här.

Önska mig lycka till.
Cheers.

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates