don't try suicide! - queen

Don't try suicide, Nobody's worth it
Don't try suicide, Nobody cares
Don't try suicide, You're just gonna hate it
Don't try suicide, Nobody gives a damn

Dagens låt, Queens antisjälvmordspropaganda (?). Den säger väl en viss del till mig också... Skjuter du dig själv i käften så försvinner allt, skjut dig istället i foten så vaknar du upp ur tramserierna.

De senaste två dagarna har varit väldigt standardiserade, med det vanliga kretsloppet. Undantaget måndag eftermiddag då vi hade presidiemöte på Rådgivningsbyrån. Nu just i detta ögonblick så vet ju gudarna hur det blir med det i längden... Men det löser väl sig hoppas jag.

I övrigt skola som sagt. Klassen har bokat in klassfest på lördag, men i sann anarkistisk anda så har ingen dock en aning om vart vi ska vara. Härligt? Javisst, och även smått enerverande. Istället för att höra en lösning på problemet så har jag säkert 20 gånger idag fått höra folk konstatera att vi måste ju verkligen ha klassfest på lördag, det måste vi! Ja tjenare, det är redan bestämt.

Det är i vilket fall tveksamt med min medverkan där, då far min är i flyttningstagen och ska ha upp en soffa till Simontorp och då behöver en glad hantlangare.

Imorgon är det frilagd dag, vilket ju innebär att vi inte har några lektioner men likväl är tänkta att studera. Det är ju inte en jävel som kommer plugga någonting, tänker ni andra nu då, men tji! I stort sett alla jag frågat har svarat "Ja, jag ska väl plugga och så imorgon. Mycket att göra nu vet du!". Jaså? Det måste jag ha missat någonstans.

Nu så innebär ju inte detta att jag kommer sitta hemma och glo i ensamhet framför datorn. Som ni märker så har bloggen många överraskningar i lager åt er idag! Istället ska jag fixa med T'res klockan två, och ska ragga discovakter med Jo-hel på lokalen vid fyra.

Nu är det en plats ledig. Det är nu eller aldrig, eller åtminstone nu eller om cirka 10 månader. Den här chansen kanske inte kommer tillbaka. Så då är frågan bara om jag verkligen vågar?

Ja jävlar. Det måste gå.

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates