lazing on a sunday afternoon - queen

Bicycling on every wednesday evening
Thursday I go waltzing to the zoo
I come from london town
I'm just an ordinary guy
Fridays I go painting in the Louvre

Tänk att det fanns en tid när jag uppskattade långa, lediga och händelselösa dagar. Någonstans i mitt liv har jag förändrats drastiskt har jag nu insett.

Dagen har tillbringats huvudsakligen med matte. Detta då vi har ett matteprov imorgon, som antagligen inte kommer gå särskilt bra, men det får väl gå ändå. Jag är nästan benägen att säga att jag längtar till morgondagen, det har jag inte kunnat säga om en vardag på väldigt, väldigt länge som det känns.

Ja, som sagt tror jag inte det finns mycket att nämna om dagen. När kvällen ännu var ung så påbörjade jag mitt projekt med att montera lysen på cykeln. Framljuset gick utan några större problem, men bakljuset ställde till problem. Antingen må jag vara den mest otekniska bastarden på planeten, eller så fattas det en bult. Jag låter er bilda en egen uppfattning om det.

Kvällen bjöd dock på en händelse, närmare bestämt avtackningsmiddag för det gamla presidiet. Detta med mig, Pontus och AnnaSofia från presidiet, samt fältarna, Eskil, Thomas och Roger, socialnämndens ordförande. Det vill säga ett gäng jag hunnit bli rätt ordentligt bekant med under det gångna året.

Middagen hölls på Bryggeriet nere i stan, och det är första gången på länge jag åt något riktigt gott där. 200 g hamburgare av grillat oxkött, någon hemmarörd dressing och chilisås, och vid sidan Idaho-potatis (stora klyftpotatis, stora!), till dricka två Coke och till efterrätt Toblerone Parfait med vispgrädde och bärsås. Delicious.

Pratet vid bordet gick även det som det brukar, lite flabb och lite diskussion, och återigen har jag fått påståendet "det du inte vet om dig själv vet redan alla andra, eller åtminstone Fältarna" bekräftat.

Vi har även fått vår avtackningsgåva idag. Varsin bok. Thomas påpekade väldigt länge och noggrant att det inte var någon som helst politisk markering eller fingervisning från deras sida ("Jag har till och med bråkat med honom på telefon vet ni.") utan att vi skulle se honom som en ung politiker, och läsa hans tankar. Boken var Gustav Fridolins Från Vittsjö till världen, som jag tror kommer bli eminent bussläsning. Den verkar intressant åtminstone.

Och imorgon tar jag antagligen bussen halv åtta för att vara inne i Lund i god tid, en timme innan jag börjar. Jag vill strosa runt där lite imorgon, som det ser ut nu hittar jag (nätt och jämnt) från stationen till skolan. Och när jag ska från Parkskolan till Katte så är jag inte säker på att jag hittar alls.

Allt för ikväll. Radiotystnad iakttas.

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates