tell me baby - red hot chili peppers

Tell me baby what's your story
Where do you come from
And where you wanna go this time
Your so lovely are you lonely
Giving up on the innocence you left behind

Gårdagen bjöd väl knappast upp till dans så att säga. En urtråkig naturkunskapslektion avslutade dagen, där vi tydligen lyckades få vår lärare relativt upprörd. Fråga mig inte varför, själv halvsov jag mest.

Presidiemötet i måndags förlöpte bra i vilket fall, och imorgon/fredag förmiddag väntar internat ute i Fredriksberg, med då bland annat val av ny styrelse. Och ja, jag följer tidigare utstakat spår att kandidera till ordförandeposten när Pontus nu kliver tillbaka.
Efter mötet diskuterade jag och Fältarna även med Thomas angående Rikskonferensen i Stockholm. Han var såklart positiv, så påföljande eftermiddag tillbringades på lokalen med Joel (och senare även Terese) för att få ihop den info som behövdes. Så om allt klaffar och det finns platser kvar, så är vi vid målet. Jag tror jag behöver något sådant, ett litet avbrott i vardagen. För att inte tala om att det kan råka sig så att jag all by accident träffar på en god vän. Man vet aldrig.

I övrigt vet jag inte om det finns så jättemycket att nämna om de senaste dygnen. Same shit, different day som jag hade sagt om jag hade varit på dåligt humör. Nu är jag dock inte säker på att jag är det, så jag låter bli.

Var i och för sig nere på våningen under idag, för omväxlings skull, på studiepasset, och satt i ett grupprum och käftade med Anna(rika Yamamoto), Sofi och Fanny. Och nog var det kul alltid...

Tiden direkt efter skolan tillbringades på Snuggles med Christoffer, Oliver och Matilda. Konstaterande; Snuggles är stort och billigt, Café Diana är litet och dyrt. Snuggles är mitt tillhåll i fortsättningen.

Det är lustigt, hur man genom att diskutera ett problem med någon kan väcka ett inom sig själv. Det är dock härligt att för en gångs skull veta vad ens problem är! Huruvida jag klarar av en åtgärd är dock desto mer tveksamt.

Varför kan ingenting i livet bara vara enkelt för åtminstone en kort stund? Nej, för då hade inte personer som jag fått någon stimulans antagligen.

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates