my way - elvis presley

For what is a man, what has he got?
If not himself, then he has naught.
To say the things he truly feels;
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows -
And did it my way!

Vilken självcentrerad, egocentrisk och fullkomligt underbar låt det är. Det är ett sant dilemma att välja mellan Sinatra's originalversion eller Elvis Presley's version, men det är ett sant nöje att lyssna på låten iallafall.

Sitter just nu i skolans datasal på RO3, och medan min omvärld spelar Quake III så bloggar jag, my way. Nå, slut med självcentrering.

Hade idrott imorse inne i B-hallen, först uppvärmning under Jacob och Gustavs kommando och senare en längre stund i gymmet som jag personligen huvudsakligen tillbringade med att slå på boxkudden. uttröttande och meningslöst, men kanske det tränar någon halvt bortglömd och obefintlig muskel. Jag föddes inte till att bli atlet...

Har efter det haft svenska och nu en matteföreläsning i aulan på Studiepasset, då jag ju ska läsa "snabbmatte", d.v.s. Matte A på en termin. Tjenare, nu är jag inte ens säker på varför. Antagligen bara för att möjligheten finns.

Det är varmt i den här satans datasalen.

Har en lektion kvar idag, spanska, och ska där ha "prov" på de två första kapitlena. Så det är lugna puckar för tillfället, och direkt när jag kommer ifrån spanskan ska jag på presidiemöte på Rådgivningsbyrån inför Ungdomsfullmäktige på torsdag-fredag.

Och där ska jag samtidigt försöka få ett besked huruvida kommunen kan eller itne kan och överhuvudtaget kan tänka sig att sponsra en resa till Ungdomsstyrelsens Rikskonferens i november. I eftermiddag gäller det.

Tills vidare,
Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates