take me away - melody club

Take it to my heart, hey hey
Take me awa-a-hay
Take to my heart,
Hey, hey, take me away
Take me to the rooftops

Jag vet, jag har varit en dålig bloggare de senaste dagarna. Fråga mig inte varför, jag har inget svar. Är ej heller säker på att det har hänt så gigantiskt mycket de senaste dagarna. I onsdags stannade jag kvar på skolan efter naturkunskapen, där vi för övrigt hade ett så kallat prov. Prov? Ja, jag vet inte. Någon, det kan ha varit Henke, ställde frågan "Om det här var ett prov, hur enkla är då läxförhören?"
Mitt svar; "Jadu, läxan ligger kanske i att förstå vad hon säger."

I vilket fall. Slutade 40 minuter innan ordinarie tid, det vill säga tjugo i fyra, och spatserade runt i skolan i väntan på att klockan skulle slå tjugo över fyra, ty då skulle jag träffa Linda och Anna. När klockan väl var tjugo över, och jag hade hunnit en runda inom al-Humidis Livs, så träffade jag Linda och Isabelle nere vid "bakdörren" till skolgården, Stora Porten är avstängd för... renoveringsarbete? I vilket fall, vi begav oss ner i källaren för att träffa Anna, sen satt vi och spelade (?) gitarr ett tag. Eller, Anna och Linda spelade, jag försökte lära mig något, och Isabelle satt mest tyst och snäll.

Nå, jag hann iallafall lära mig A, Em, A7, D och G. Lära och lära, det är inte säkert att jag minns dem, men nu kan jag säga att jag kunnat dem åtminstone. När jag skulle hemåt lite efter fem så var i vilket fall vår korridor låst, så jag begav mig hem utan skolböcker. Rätt härligt i och för sig.

Och gårdagen erbjöd väl inget speciellt. Matteredovisning på morgonen, och Ungdomskraftmöte. Inte mycket folk där dock, då utskicket kom... lite sent? Dagen innan ungefär.

Det huvudsakliga samtalsämnet var Ungdomsstyrelsens Rikskonferens i Stockholm i november. Det känns som det kommer att bli av. Och det, om något, är väl underbart! I övrigt inga nyheter från UK. Måste ha ihop tio funktionärer till discot den sjätte, men annars är det chill.

Och idag har jag sovit länge. Eller relativt länge iallafall. Började ryskan halv tio. Jag har ett nytt favoritämne! Ett otroligt häftigt språk, ett alfabet som är otroligt underhållande och för tillfället ologiskt, och en hyperaktiv smålänning som lärare. Och inte bara det! När man läser steg två (eller omd et var steg tre)-ryska så är det stor chans att vi åker till S:t Petersburg en vecka! Det beskedet räddade hela min helg, herregud vad underbart. Om det nu blir av det vill säga. Men det är klart det blir.

I övrigt; en väldig massa SO och en svenska-lektion. Jimmy har beslutat sig att trots allt gå kvar i klassen, och det är ju guttans! Vår svenskalärare sågade lite diskret Lunarstorm och internetkontakter "Lunarstorm och sådant mystiskt...". Jadu, det är läskigt sådant där.

Vandrade runt lite med Björn på lunchen, det var trevligt det med.

Har för övrigt hunnit lägga upp lite framtidsplaner med Jing. Stora saker på gång, men inget jag delger bloggen med nu åtminstone.

Förfest imorgon? Ja, jag tror det. Men Valla blir det inte i vilket fall.

TTSUSDV - Tyck, tänk, se ut som du vill.

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates