another day in paradise - phil collins

Oh! Think twice
'Cause it's another day
for you and me
in paradise...

Another day, another day in paradise. Idag har jag fått erfara hur pass tråkigt det faktiskt är att sitta en hel jävla timme och repetera NO, trots att man redan kan det (joner pratade vi om höstterminen i åttan, och valenselektroner/-skal runt jul i nian!).

Nåväl.

På lunchen idag, maten som serverades var för övrigt pannbiff och potatis, så passade jag på att skryta lite om min gode kompanjon Johan Enelyckes bravader under IDOL-audition i Malmö i våras, detta trots att han åtminstone temporärt sålde sin själ och sjöng Westlife. Han har dock nu bättrat sig, så det är ingen större fara. Jag och Jimmy har nu beslutat att vi ska bege oss in till nästan audition, och göra något tillräckligt sjukt så att vi kommer med i TV. Dreams ftw.

Även engelsklektion idag med vår underhållande tysk-småländska engelsklärare.
"What, do you cheer for England in the football?"
"Fuckin' ey."
"Well, they're not very good, are they?"
"What, comparing to the Swedish one?"
"No, the German of course."

Det känns faktiskt som att jag nu börjar komma tillbaka i gammal god form, det vill säga att jag pendlar mellan glad och förbannad. Det är på det sättet jag lever som bäst.

Think twice...

Enelycke, du har ett helt liv framför dig. Bara du ger din röst och din förmåga lite tid så kan det gå riktigt bra. Jag vandrar på parallellgatan hela tiden, minns det.

Nå, jag har tyvärr knappt pratat något med Jing idag, men jag har pratat med en annan go och söt asiatiska en hel del, nämligen... nå, du vet vem du är i vilket fall, så det kvittar. Tack, tack, tack.

För övrigt tycks Tingbacke ha fått ångest tidigare för att inte ha gjort spanskaläxan. Sen påpekade jag att vi hade ytterligare en och en halv timme sovmorgon imorgon, och då blev han nöjd igen.

Yours truly,
Linus.

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates