hit that - the offspring

He's saying
I'm on a roll
With all the girls I know
His baby's momma
She ain't so slow

Elfte september idag, men sorg är väl inte alltid mitt primämne. Fem år sedan den där dagen, fast det känns som att det var antingen för evigheter sedan, eller alldeles nyss. Märkligt.

I vilket fall, och oavsett vad som låg bakom hela den där historien så betygar jag all respekt till de som dog. Jag tål inte, och kommer aldrig acceptera, att människor dödas för att uppnå vissa politiska mål. Tvärtom, det är vidrigt och ett av människan patetiskt försök att ta sig rätten att bestämma vilka som förtjänar att leva och vilka som bör dö.

Om det nu var talibanerna som låg bakom det till viss del så ger det ändå inte Staterna rätt att bomba landet tillbaka till medeltiden. Punkt.

Nåväl, dagen är dubbeldimensionerad. Å ena sidan ett deppat "jubileum", å andra sidan en av de bättre dagarna jag haft på många månader. Började med idrott och frisbee (jippie?) och därefter en lång håltimme som med gott sällskap dock gick rätt fort. Nackdelen var att jag under den rasten lyckades förlägga min mp3, det är lite småsurt sådär. Satt och snackade en del med Petrit också, den stackars saten har blivit inlurad i Sommarteaterns kaotiska sfär. Intressant, egentligen.

Hade sedan svenska. Lyckligtvis börjar vi komma någonvart med vårt grupparbete, det är väl åtminstone bra det. Om det blir bra i slutändan är en annan, mycket mer tveksam fråga. Anyways, jag och Jimmy löser säkert det på ett eller annat sätt.

Hade sedan ytterligare en håla, väldigt lång för övrigt, tre timmar. På denna tid hann jag vara nere hos SYO två gånger, då hon inte var där första gången. När hon väl var där tittade dock jag och Tingbacke in för att diskutera eventuellt val av ytterligare språk. Väl där slog dock bådas vår ambivalens in, och efter månget bollande emd idéer valde i vilket fall jag ryska (med T'res, yay!) och han bad henne kolla upp om han kunde komma in på polskan. Nåväl.

Övriga händelser på hålan var mest en massa promenerande med Tingbacke fram och tillbaka. Såg Boström på avstånd i matsalen, och träffade (som vanligt) Anna på vägen dit. Trevlans.

Hade spanska sista lektionen. Inte jätte-jippie, men habilt iallafall. Hade följe med Angelica på vägen hem, det börjar bli lite rutin nu. Trevliga pratstunder har vi i vilket fall.

Sen eftermiddagen tillbringade jag huvudsakligen framför min dator, och hade en förhållandevis MSN-social tid där. Pratade bara lite med Jing idag, mend et är bättre än inget. Pratade dock en hel del med Frida, och det var ju... ptja, trevligt, eller vad säger du? Nåväl.

Lite innan halv åtta (lite för lite innan halv åtta) begav jag mig ner till Norra Promenaden för att träffa Terese. Det var tänkt att vi skulle ut och gå, men vi blev kvar där. I en sådär två timmar. Björk kom förbi en runda också, lite déja vu, men rätt trevligt ändå. Anyways, följde henne hem sedan, och fick slutligen löpa hemåt för att hinna hem innan föräldrarna gick och la sig.

Och nu? Jag och Tingbacke sitter och utbyter smartheter på MSN, och jag funderar på morgondagen.

Om alla dagar kunde vara så här!

1 kommentar(er).:

Anonymous said...

va fan min mamma ? xD //tingbacke

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates