africa - toto

I know that I must do what's right
Sure as Kilimanjaro rises like Olympus above the Serengeti
I seek to cure what's deep inside, frightened of
this thing that I've become

Så var ännu en dag snart till ända. Så fort min engelskläxa är färdigställd så ska jag ta min flykt till min mjuka och sköna säng, som jag spenderar alldeles för lite tid i nuförtiden. Det kan vara en orsak till min ständiga huvudvärk. By the God i so manically deny, jag lär inte lämna datorn i vilket fall.

Relativt vanlig förmiddag med engelska och samhällskunskap, första sh-lektionen efter valet. På eftermiddagen hade vi Skoljoggen, något jag aldrig i mitt liv kommer göra om. Tvi vale!

Finns nog inte jättemycket att säga om gårdagen. Relativt vanlig skoldag, tillbringade eftermiddagshålan med att sitta på en bänk utomhus och filosofera i skuggan. Väldigt härligt. Hade sedan övningskörning ute på Tettes på kvällen, och det var... ska vi säga mindre lyckat? Totalt hopplöst, så jag hoppas det går bättre nästa gång. Eller rättare sagt, om det inte går bättre nästa gång så skäms jag ögonen ur mig.

Som sagt skoljoggen idag. Gick hela milen runt med Tingbacke och hans långhårige polare, och jag kommer aldrig göra om det. Ont i fötterna, svettig, nätt irriterad och hungrig... Nä fy fan.

Det trevliga var dock att det ibland gick förbi en del fina flickor i tajta joggingbyxor, så det muntrade upp en del åtminstone!

Hade efter skolan styrelsemöte med UngdomsKraft. Gick först till Burger House och åt, gick därifrån till lokalen med Julle. Styrelsemötet i sig var lika kaotiskt som vanligt, det kan nog bli ett kul år det här.

Veni, vidi, vici, Björn.

Jing, det löser sig. Jag lovar, förr eller senare löser det sig.

Imorgon; gitarrlektion med Anna och Linda nere i källaren?

Cheers,

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates