eye of the tiger - survivor

It's the eye of the tiger,
it's the thrill of the fight

Ack, kort skoldag idag, endast en lektion. Matten började 10.55, och enligt schema skulle den sluta 12.05. Av olika anledningar, dels att det inte fanns datorer åt alla och dels att Jimmy behövde åka med tåget, så släpptes dock halva klassen (inkluderande mig) redan kvart i. Superbt!

Vädret håller i sig och förvånar ingen. Ganska så direkt när jag kom till skåpen hörde jag hur det började regna. Intressant, det har nu regnat något varje dag i nog en månad. Från värmerekord tidigare i somras, och nu regnrekord. Och samtidigt låg här snö in i april. Något är uppknullat med vädret.

Följde med Jimmy ner till stationen, och lade märke till att allt eftersom vi gick så regnade det mer och mer, och ungefär när vi passerade konstmuséet konstaterade vi att det inte var fullt lika skönt längre, och begav oss i språngmarsch mot Pressbyrån. Väl där stor vi under taket och diskuterade olika platser vi ville besöka, och huruvida man ska lämna landet eller inte när man gått ut gymnasiet. När väl tåget kom så begav jag mig hemåt, och regnet eskalerade nu till riktig monsun. Och samtidigt ringer mor min och undrar om jag kan köpa med mig mjölk. Cheers!

Övriga dan har tillbringats inom hemmets fyra väggar, växelvis framför dator och teve. Inte mycket till liv, och inte mycket liv överhuvudtaget, men så är det.

Och helt plötsligt börjar jag tänka på Björn Skifs. Varför? Det blir alltid värre framåt natten. Det är i korset kväll/natt som jag börjar tänka, det är vid den här tiden jag börjar värdera och sjunker in i mig själv. Ibland hade jag gjort vadsomhelst för att åtminstone tillfälligt byta liv med någon annan.

Jänny, jag har känt dig för länge för att inte tänka på dig väldigt mycket nu. Du vet att du alltid kan få tag i mig.

Cheers.

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates