have you ever - the offspring

When the truth walks away
Everybody stays
'Cause the truth about the world is that crime does pay

Efter en tre dagar lång flykt till mina gamla jaktmarker i snapphaneland, Göinge, så är jag nu hemma igen. I gammal god form är väl fel att säga, men åtminstone med viss förändring från tidigare i veckan. Om det är positivt eller negativt kan jag dock omöjligt avgöra.

Helgen har huvudsakligen tillbringats med att köra in ved på logen, ett arbete som är tyngande för ryggen och mest bara allmänt irriterande i stekande sol och med mygg i luften. För att inte tala om att man är tvungen att täcka så mycket av kroppen som möjligt för att inte dessa gudsförgätna moskiter ska börja tugga på dig.

Mitt slit gav dock till slut lön för mödan, och i morse kunde jag köra in det sista lasset ved. För den här gången. 300 spänn tjänade jag på det.

Vi provade även lerduvekastaren idag. Rabbitarna klapp jag 60%, men i gengäld prickade jag inte en enda av de fem luftburna duvorna. Surt.

Efter en snabb dinering och ännu snabbare avstädning av huset så begav vi oss sålunda hemåt, till det lilla blåshål på Sydkusten som trots allt är vårt hem. Och vad välkomnar mig? Jo, problem med internetuppkopplingen. Om jag hade haft ett tillhygge i närheten hade det nog varit risk för att jag skulle bli aggressiv.

Jag avskyr denna förvirring! För några dagar sedan var jag åtminstone överens med mig själv om att allt var piss, nu vet jag inte om jag ska skratta eller skrika. Allt är kaos i sinnet. And it's bloody annoying.

Pratade med Jenny idag. Du vet var jag finns.

Jag återkommer.
Cheers.

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates