janie's got a gun - aerosmith

They say when Janie was arrested
They found him underneath a train
But man, he had it comin'
Now that Janie's Got A Gun
She ain't never gonna be the same

Det är märkligt, en kväll när jag varit ute länge och kommer hem senare än vanligt så vaknar jag tidigare än annars dagen efter. Väldigt märkligt.

Var i vilket fall ute i Sjöbo hos Viktoria på det som skulle vara förfest innan Tingvalla. Då jag dock inte stack till Tingvalla, så blev det ju istället kvällens huvudattraktion för min del. Jag fick skjuts ut av Linn och hennes syster, och vi plockade upp Jimmy vid stationen.

När vi kom dit så hade de cirka tio andra börjat med en sorts "drinking game", som jag inte är helt säker på att varken jag eller Jimmy förstod fullt ut. Men det kvittar, vi klarade oss nog ändå.

Kvällen förlöpte i en enda lång röra i praktiken, Där man pendlade mellan vardagsrummet/soffan, verandan (där vi tillbringade mest tid) och trädgården. En stor kvällsaktivitet var att ta hand om Linn, som redan efter en timme var väldigt, väääldigt rund om fötterna. Hon sprang efter Jimmy i praktiken hela kvällen, men jag tror han klarade sig.

För övrigt har Jimmy match idag. Undrar hur det går?

Övriga aktiviteter under kvällen; Snurra-på-gräsmattan-med-blicken-fäst-på-stjärnhimlen, sexassocierande, gissa-vem-som-heter-vad, och mot slutet av kvällen så hade jag tydligen fått titeln "kvinnokarl", och därmed turades bl.a. Sofi, Fanny och Linda om att kasta varandra ner till mig i soffan. Ja... jag klagar ju inte.

Ska bli intressant att se om man dyker upp på några intressanta bilder under dagen.

I övrigt för den här dagen? Inte ett skit, det är söndag. Söndag equals deppdag/filosofidag/slappedag/fubardag.

Cheers!

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates