sweet dreams - eurythmics

Två dagar har nu förlöpt som gymnasist och elev på Österportskolan. Det mest underhållande hittills var att igår morse sitta i aulan och i stort sett chansartat gissa när mitt namn skulle dyka upp, då jag ju inte hade en aning om något när det gällde klasserna tidigare. Uppropad blev jag dock (som Linus Siölund) och detta som en del av klass SP1C.

Första dagen spenderades med diverse info i vårt klassrum, som ligger på fjärde (?) våningen med utsikt över torget, och efter det att vi i stort sett fick lulla runt fritt på skolan i lite mer än en timme innan det var dags för lunch. Efter det, ytterligare i klassrummet, och som avslutning fotografering i gymnastiksalen för matkort och liknande. Första dagen avklarad, relativt smärtfritt.

Så idag, en förmiddag nere vid Saltsjöbaden som gick ut på diverse "lekar", som det så gemytligt heter på svenska. Vi slutade tidigt i vilket fall, och jag spenderade sedan en stund med att vandra tillbaka till skolan med Matilda, Angelica och Christoffer med ch. Efter att ganska omotiverat begett oss upp till fjärde våningen så satt vi i vilket dall där och tjötade en stund, och när vi väl begav oss hemåt så kom det där riktiga regnet som jag nätt pessimistiskt förutspått hela dagen. Det enda som stämmer i YA:s väderrapporter är när det kommer att regna.

Hem kommer dock inte närmre för att man väntar ut lite fallande vatten, men när jag kom hem var jag i vilket fall soaked wet. Det enda jag gjort sedan under eftermiddagen ävar att återigen bege mig ut i regnet, ner till Åhléns. Därifrån så gick jag en stund med Anna samt en snubbe som hon kände, på jakt efter kalendrar, pennskrin och hänglås i tur och ordning.

Det enda nämnvärda i övrigt för dagen är kvällens "Midsomer Murders". befängd historia den här gången, men de där brittiska deckarna muntrar upp mig.

I jukeboxen just nu; Simon & Garfunkel - Sound of Silence

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates