Min Sång - Mimikry

Jag går ut och knackar dörr för att få veta
Om du kanske hälsat på mig men gått fel
Men du finns ingenstans och vintern känns så väldigt lång
Precis som min sång

Min sång den vet att den ska framföras av mig
Min sång den vet att den ska tystna när jag hittat fram till dig
Min sång den vet att den blir aldrig nånsin känd
Min sång den vet att den ska sjungas i det tysta
Det är min sång

Oavsett längd på uppehåll är bloggen aldrig död på riktigt, och det verkar som att fem-inläggs-principen håller i sig även i 2009:s sista skälvande månad. Livet går vidare, även om det tycks ha tagit ett smärre uppehåll över jul- och nyårsveckorna: Lund är en spökstad med tysta nationer och tomma gator, brutalt ackompanjerat av en gråvädrets orkester som bestrött gatukanterna med rester av det som för inte så länge sedan var ett mäktigt snötäcke. Längtan till Korsika och liknande ställen har inte varit starkare på länge -- snö tål man ändå, det ser fint, fridfullt och juligt ut. Det vi nu genomlever är baksmällan efter det vita underbara, med en gråmellerad värld och en pockande känsla av brist på riktning och mening; ett inverterat inferno och en annalkande vårvinters Gehenna. Att Delphi är tomt sånär som på mig själv och några enstaka asiatiska utbytesstudenter gör inte saken bättre. Jag kan inte bärga mig tills lovet är över och livet åter sliter tag i mig med välmenande våld.

Sydskånska nationen med nattklubbar, jobbarfester, gemenskap och te på tisdagar.

SSKK med ett korståg tillbaka mot rampljuset, och förhoppningsvis en rejäl festsäsong.

Vin, (kvinnor) och sång och inte en helgkväll med koll på tunga och fötter.

Livet, så som det ska vara och alltid borde ha varit. I början av januari öppnas åter dörren in i värmen av den värld i vilken jag numera har mitt läger och uppehälle. En stad av synd och dekadens, alla städers drottning, är ändå ingenting utan dvärgarna som håller maskineriet snurrande.

I januari får vi Lund att dansa igen. Tills dess håller jag persiennerna fällda och försöker glömma bort mina lediga dagar.

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates