the son never shine on closed doors - flogging molly

Det är arbetsamt att hålla en blogg vid liv, men hej, I'm not dead yet.

Så därmed en smärre rapport över mitt liv, och det kan väl åtminstone för tillfället inte klassificeras som la vida loca direkt. Stephen King använde frasen "SSDD" som en nyckelfras i sin eminenta bok "Dreamcatcher". Jag såg för övrigt filmatiseringen häromdagen, och den var inte alls i samma kaliber. Vakna era galna filmskapare, Duddits är ingen alien! Bland annat.

I vilket fall så känns ovan nämna uttryck (SSDD) som ett nyckelord i mitt liv för tillfället. Same shit, different day, kalla mig EMO men på den vägen är det. Mitt sociala liv är avstannat och obefintligt i praktiken, det här är nog första helgen på väldigt länge som jag verkligen gjort något. Igår ner i staden med Björn, och därefter åter hem till honom och fascineras av Star Wars - Battlefront II. Och på kvällen fotboll/Kvarteret Skatan-kavalkad hemma hos Kótai.

Mitt inaktiva liv beror dock inte på skolan, tvärtom livar den nästan upp mig. Österport är ett stort ställe, och det är en väldig massa folk där. Det känns skönt, om inte annat att gå på en skola där man fortfarande känner sig åtminstone lite anonym.
Klassen, SP1C, känns än så länge väldigt bra också. Det är väl ganska mycket flabb om man säger så, delvis för att vår nervöse SO-lärare tillåter det ganska friskt. Beata har dock beordrat mig att vi måste vara snälla mot honom då det är synd om honom.
Jag kommer trivas med mina tre år på ÖP, ingen tvekan om det iallafall.

Jag pratade med Jing idag, under en längre stund. Händelsevis en så pass lång stund att jag glömde bort ett flertal andra saker jag skulle göra. Jing, mitt lyckopiller, min navigatör i ett stormigt hav, min stjärna på en i övrigt svart himmel. Jag lovar dig, på alla sorters heder jag känner, en dag ska vi träffas. På ett eller annat sätt, på en eller annan plats, men i Gud mitt öde, det ska ske.
Alla människor borde få ha en som Jing.

Jag såg en film häromdagen som har rört runt i mitt liv, mitt sinne och min verklighetsuppfattning ganska ordentligt; "Hotel Rwanda". Varför och hur skriver jag senare.

Cheers!/Linus

I jukeboxen just nu; Flogging Molly - The Rare Ould Times

0 kommentar(er).:

 

© Copyright Lucidor Larssons läroverk. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates